H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Brev fra H.C. Andersen til Ernest Grégoire 12. april 1873

Hop forbi menu og nyheder

Dato: 12. april 1873
Fra: H.C. Andersen   Til: Ernest Grégoire
Sprog: dansk.

Hr Gregoire har henvendt sig til mig med Anmodning om at det maatte tillades ham at udgive min samlede "Eventyr og Historier" i fransk Oversættelse. Jeg skal i den Andledning erklære at der fra min Side ikke er noget at erindre herimod, saa meget mindre, som jeg efter Hr. Gregoires navn tør haabe at disse mine Arbeider ville blive behandlede med Omhu og Smag.

H. C. Andersen

Kjøbenhavn den 12 April 1873

Tekst fra: H.C. Andersens Hus

Hr Gregoire har henvendt sig til mig med Anmodning om at det maatte tillades ham at udgive mine samlede Eventyr og Historier i fransk Oversættelse. Jeg skal i den Anledning erklære at der fra min Side ikke er noget at erindre derimod, saa meget mindre, som jeg efter Hr. Gregoires Navn tør haabe at disse mine Arbeider ville blive behandlede med Omhu og Smag.

H. C. Andersen

Kjøbenhavn den 12 April 1873

Tekst fra: Solveig Brunholm (microfilmscan 43, 102)