H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Brev fra Jonna Stampe, f. Drewsen til H.C. Andersen 12. maj 1851

Hop forbi menu og nyheder

Dato: 12. maj 1851
Fra: Jonna Stampe, f. Drewsen   Til: H.C. Andersen
Sprog: dansk.

D. 12. Mai 1851.

Vil vores kjære trofaste Andersen gjøre Henrik og mig den Glæde at staae Fadder til lille Rigmor? vi have lige fra hun blev født været enige om at De maatte og skulde være vort Barns Fadder og De har jo sagt at hun maae kalde Dem Onkel. Da De nu forleden skrev at De vilde komme enten den 18de eller 20, bestemte vi at i de Dage maatte Stadsen staae, for at vi kunde benytte den sjeldne Lejlighed, vi have faaet det indrettet til Søndagen d. 18de, kan De ikke nok komme herud Løverdagen iforvejen? og er det saa ganske vist, at De kun kan blive to Dage hos os?

Jeg haaber at denne Plan ikke generer Dem og jeg glæder mig saadan til at see Dem i vort line Hjem I Henrik sender sin kjærligste Hilsen!

Deres

Jonna.

Tekst fra: Se tilknyttet bibliografipost