H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Brev fra Ludvig Zinck til H.C. Andersen 31. marts 1836

Hop forbi menu og nyheder

Du har søgt på: +Zentralbibliothek +Zürich

Gå til første fund  Tilbage til søgeresultaterne

Dato: 31. marts 1836
Fra: Ludvig Zinck   Til: H.C. Andersen
Sprog: dansk.

31 Marts 36

Tak, kjereste Andersen, for det mig til sendte lille Stykke af Sonnleithner som herved sendes Dem tilbage; jeg troer nok, at det ved at omdannes til Vaudeville, dog maaskee med nok to Smaaforandringer eller Forkortninger vil behage, og takker Dem ret meget idet jeg tager Dem paa Ordet. Rigtignok havde jeg helst noget Originalt fra Dem. Skulde det være et [???].

En Dagens Andecdote, en Scene af / Kjøbenhavnslivet, en Reise til Ramløse eller Doberan [badested i Meklenborg], en Scene i Roeskilde under Stændernes Ophold, - De kunde nok hitte paa noget, om De havde Tid og Lyst, i alt fald var De da vis paa at de kom til at gaae i Juni Maaned og maatte ikke vente, som med Spanierne.

Ja gjør nu hvad De vil og kan, og hav i daglig venlig Erindring

Mange Hilsener fra Deres L. Zinck og min Kone, som tillige med mig beder Dem, snart at see ud til os.

Tekst fra: Solveig Brunholm