H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Brev fra Henriette Wulff til H.C. Andersen 1853

Hop forbi menu og nyheder

Dato: 1853
Fra: Henriette Wulff   Til: H.C. Andersen
Sprog: dansk.

Nr. 242. Fra Henriette Wulff.

Mandag Morgen [Foraar 1853].

Idet jeg sender disse laante Sager2540 tilbage med tusind Tak, maae jeg jo nok beholde den eene Deel af »Eventyrene« lidt endnu; gandske mod An­dres Mening, efter hvad De har sagt, finder jeg den Oversættelse bedst af Mad. Chatelain, langt troere, og mere i Originalens Aand , ved mere naive og barnlige Udtryk.

Hvad mon det rige Væld har frembragt for Lyset i disse Dage?

De er den dejligste Magus eller Troldmand man kan tænke sig, og snart vil De jo lade mig høre lidt af hvad De har »trolled«.

I Dag er det lidt Foraar, jeg haaber De føler den velgjørende Virkning deraf. - Jeg føler mig elendig; naar Foraaret begynder har Svartalferne allertravlest med mig.

God bless You, dear friend!

Søsterligt Deres H. Wulff.

Tekst fra: Se tilknyttet bibliografipost