H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Læs i Digterens danske Værker 1822-1875

Hop forbi menu og nyheder

Uddrag af Birger Frank Nielsens H.C. Andersen-bibliografi Digterens danske Værker 1822-1875 (1942):

« Foregående 5 nr. 332, året 1838 Næste 5 »

Sange ved det Søsterlige Velgjørenheds Selskabs høitidelige Forsamling i Anledning af Hendes Majestæt Dronning Maria Sophia Frederikas høie Fødselsdag den 28de October 1838 af H. C. Andersen. Kjøbenhavn.

Trykt hos Directeur Jens Hostrup Schultz, kongelig og Universitets-Bogtrykker. Lejlighedstryk: 2 upaginerede Blade.

Indhold.

332. I. Før Talen. Mel.: Allene Gud i Himmerig. (Der er langt mere Fryd end Sorg). (Saml. Skr. XII, 460).
333. II. Efter Talen. Mel.: Brødre hvorfor flyde Taarer. (Tys, til Løvfald ringer). (Saml. Skr. XII, 461).
  « Foregående 5 nr. 332, året 1838 Næste 5 » top Top