H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Læs i Digterens danske Værker 1822-1875

Hop forbi menu og nyheder

Uddrag af Birger Frank Nielsens H.C. Andersen-bibliografi Digterens danske Værker 1822-1875 (1942):

« Foregående 5 nr. 335, året 1839 Næste 5 »

335.

Sang til vor kjære Velgjører Hr. Etatsraad Beck. Fra Skole-Ungdommen paa Frederiksværk. I Januar 1839. (Nu fyger Sneen, Nordens Storme komme).

Lejlighedstryk: 2 upaginerede Blade uden Angivelse af Forfatter. - Mel.: Der er et Land, dets Sted er høit mod Norden. (Paa Det kgl. Biblioteks Eksemplar hidrørende fra Vilh. Bergsees Visesamling er H. C. Andersen angivet som Forfatter).
  « Foregående 5 nr. 335, året 1839 Næste 5 » top Top