DK | EN
H.C. Andersen : Hilsen af norske og svenske frivillige, som deltog i kampen de to første krigsår (Velsignet er den dag i dag)
H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

H.C. Andersen : Hilsen af norske og svenske frivillige, som deltog i kampen de to første krigsår (Velsignet er den dag i dag)

Hop forbi menu og nyheder

"Hilsen af norske og svenske frivillige, som deltog i kampen de to første krigsår (Velsignet er den dag i dag)" er nummer 2038 i H.C. Andersen-centrets værkregister, dvs. nr. 538 i kategorien digte (nummerrækken 1501 - 2900). BFN 587.

"Hilsen af norske og svenske frivillige, som deltog i kampen de to første krigsår (Velsignet er den dag i dag)" blev offentliggjort for første gang 18. februar 1851. Yderligere information: Digterens danske Værker 1822-1875 nummer 587.

Værket udkom som en del af Fædrelandske Vers og Sange under Krigen. (Værknummer 1307. BFN 580. Kategori/genre: Digtsamling).

Vis dette værk i sin sammenhæng: alle Andersen-nyudgivelser fra 1851.

Udgaver

På nudansk side 449 i Johan de Mylius (udgiver): H.C. Andersen. Samlede digte (Aschehoug, Kbh. 2000).

H.C. Andersen - biblioteket (bibliografier)

Google