DK | EN
Galleri - illustrationer
H.C. Andersen-centret ved Syddansk Universitet. Hjemmesiden er en base for forskning, tekster og information om og af H.C. Andersen. Man kan finde materialer om (nøgleordene) eventyr, forfatter, litteratur, børnelitteratur, børnebøger, undervisning, studie, Victor Borge, HC Andersen, H. C. Andersen, liv, værk, tidstavle og biografi, citater, drømme, FAQ, oversættelse, bibliografi, anmeldelser, quiz, børnetegninger, 2005 og manuskripter
The Hans Christian Andersen Center

Galleri - illustrationer

Hop forbi menu og nyhederOm Illustrationsgalleriet

Vi har længe ment at illustrationerne var en manglende del af HC Andersen Centrets hjemmeside. Selv om illustrationerne ikke er fra Andersens egen hånd, betyder de en del for oplevelsen af det enkelte værk.
Med de polske børnetegninger kom der en oplagt mulighed for at rette op på misforholdet omkring de manglende illustrationer. Det er tanken at der en gang om året - i forbindelse med digterens fødselsdag - skal publiceres en lignende samling illustrationer.

Derudover regner vi med inden længe af lægge en mindre samling af de mere kendte eventyrillustrationer ud i galleriet.   Top

Hvis der er noget du mangler på siden eller blot ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte webmaster, så skal vi gerne forsøge at hjælpe.
Vores Spørgsmål og svar side kan dog muligvis hjælpe, og centrets linksamling viser også videre til store mængder værdifuld H.C. Andersen viden.